Aanvragen EHBO Ondersteuning

Heeft u als bestuur, vereniging of organisatie, al eens eerder ondersteuning van onze vereniging gehad, dan is uw evenement hoogstwaarschijnlijk bij ons nog bekend en kunt u ook rechtstreeks contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld dan wel even duidelijk uw naam, de naam van uw organisatie, het evenement en het tijdstip waarop dit evenement plaats gaat vinden. Wij nemen dan spoedig via mail, of mobiel, contact met u op.

Heeft u als bestuur, vereniging of organisatie, nog niet eerder het genoegen gehad om met ons te mogen samenwerken, dan verzoeken wij u uw aanvraag in te dienen via onderstaande mail. Ook dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wanneer u, als organisator, een aanvraag voor Eerste hulp ondersteuning op een evenement indient, moet eerst geïnventariseerd worden wat de vraag is en wat de verwachtingen richting de vereniging zijn. Onder andere moet worden geïnventariseerd:
- Wat voor soort evenement is het?
- Wanneer vindt het evenement plaats?
- Wat zijn de gewenste inzettijden?
- Waar vindt het evenement plaats?
- Wat zijn de deelnemers?
- Welk publiek wordt er verwacht?
- Wie organiseert het evenement?
- Wie is er eindverantwoordelijk voor het evenement?
- Wat verwacht de organisator van de EHBO Vereniging?
- Hoe is de verzorging van de vrijwilligers qua eten, drinken etc. geregeld door de organisator?
- Wanneer kan er een afspraak gemaakt worden?

Heeft u voor het merendeel antwoord op bovenstaande vragen.
Neem dan gerust contact op met
Bestuurslid Posten en ondersteuning: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Secretariaat

Klik hier voor e-mail
Mobiel nummer: 06-33373231