Hoe kan ik lid worden?

Via het secretariaat kunt u een aanvraag indienen, om lid te worden van de EHBO vereniging. Het secretariaat neemt uw aanvraag in behandeling. Via het Oranje Kruis wordt (soms) nagevraagd of uw diploma nog geldig is.

Met uw gegevens, uw diplomanummer en de evt. eerder behaalde competenties, wordt u voorgedragen aan het bestuur tijdens een bestuursvergadering. Indien het bestuur akkoord gaat met uw aanvraag, wordt u verwittigd en ingeschreven als lid van de Vereniging voor EHBO Goirle. Tevens vindt aanmelding plaats bij een overkoepelende organisatie, de Vereniging voor EHBO Noord-Brabant, en Het Oranje Kruis. Uw lidmaatschap kan elke maand ingaan, het lidmaatschapsjaar eindigt op 31 december. Opzeggen dient te gebeuren voor 1 december van het lopende jaar.

Voordat u kunt beslissen of u lid wilt worden van de vereniging, bestaat de mogelijkheid om 1 of 2 lessen vrijblijvend te volgen. Dit om een beeld te krijgen van de manier van lesgeven en kennis te maken met de leden van de vereniging.

Secretariaat

Klik hier voor e-mail
Mobiel nummer: 06-33373231