Algemene info

Voor evenementen in Goirle kunt u ook bij ons terecht. Voor evenementen in Riel kunt u zich wenden tot de EHBO vereniging in Riel. Incidenteel verlenen we ook hulp bij evenementen buiten Goirle.

Volgens uw evenementenvergunning van de gemeente moet u (waarschijnlijk) ehbo-ers inschakelen. Wij denken en werken graag mee om uw evenement tot een succes te maken, maar vooral denken we mee over zaken welke verwant zijn aan de eerste hulp en veiligheid. Denk hierbij aan verbandmaterialen, brancards, risicofactoren met betrekking tot de bezoekers, multidisciplinair werken met externe hulpdiensten (ambulance, huisartsen, politie, brandweer en beveiliging)

Voor u als organisatie betekent dit een grote ontlasting. Voor de bezoekers betekent het een veilig gevoel tijdens uw evenement ! Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan staat ons bestuurslid Posten en Ondersteuning, dhr Albert Kelder, u graag te woord.

Op deze site vindt u tevens een aanvraagformulier voor uw evenement. Na het invullen van de benodigde gegevens en het zenden van uw aanvraag, kan een offerte op maat uitgebracht worden.

Let wel op; U dient minimaal 8 weken van te voren uw aanvraag in te dienen. Deze tijd is nodig om onze vrijwilligers te benaderen en een team samen te stellen.

Posten en Ondersteuning
Vereniging voor EHBO Goirle
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.ehbogoirle.nl

Secretariaat

Klik hier voor e-mail
Mobiel nummer: 06-33373231